Richard Bona opent Mixed Media Lounge programma tijdens Music Meeting
Richard Bona wordt geinterviewd door Saskia Bender
Tcheka
Tcheka interview
Richard Bona
Music Meeting van start gegaan met Richard Bona Interviews en akoestische optredens in Mixed Media Lounge zaterdag 26 mei, 2012

Music Meeting is van start gegaan met een ontwapenend solo-optreden van Richard Bona in de Mixed Media Lounge, gevolgd door een helder interview, waarin Bona makkelijk pratend het publiek enthousiasmeerde voor zijn concert vanavond om kwart voor elf in de Apollo, met zijn nieuwe band Mandekan Cubano.


Op MixedWorldMusic.com zullen we gedurende drie dagen Music Meeting regelmatig verslag doen van wat zich in de Mixed Media Lounge afspeelt. 

De interviews in de Mixed Media Lounge worden gedaan door Saskia Bender, Dieter van den Bergh, Daniel Wahl en Kevin Toma.
Presentatie en coördinatie: Erk Willemsen.

Bekijk hier de volledige programmatoelichting van Music Meeting.

Klik hier om de programmering van de Mixed Media Lounge van-dag-tot-dag, uur-tot-uur te bekijken

Richard Bona
De Mixed Media Lounge ging vandaag van start met een solo-performance van Richard Bona. De Kameroense muzikant begeleidde zijn zang met louter basgitaar. Het publiek in de direct goed gevulde 'open tent in het bos' werd acuut muisstil en het geluid van fluitende volgels begeleidde Bona. 'I'm in the jungle here' riep hij uit na het eerste nummer. Het interview wilde hij na het eerste nummer mede daarom nog niet aangaan: 'I want to play' riep hij uit. Na het het tweede nummer, dat opnieuw met stromachtig applaus ontvangen werd, begaf hij zich naar de interviewtafel van Saskia Bender en wist hij met humor serieuze onderwerpen met diepgang te bespreken. Binnenkort publiceren we het interview op deze site.

Tcheka
Na Richard Bona was het aan de Kaapverdische gitarist-zanger Tcheka om een interview te doen. Zijn spel op akoestische gitaar is puur authentiek, sterk ritmisch en een drijvende ondergrond voor zijn raspende stem. Vanavond om zeven uur speelt hij met zijn band in de Apollo.

Straks onder meer Mokoomba, Lakecia Benjamin en een samenwerking van Gevende en Spinifex Horns in de Mixed Media Lounge.

foto's door Tineke van Brederode


meer nieuws
Verslagen vanaf het festivalterrein dit pinksterweekend
zondag 28 mei, 2023
Drie dagen lang intieme concerten, interviews en films op de All Ears Area
zondag 21 mei, 2023
Pinksterweekend, 27, 28 en 29 mei 2023
zaterdag 20 mei, 2023
'Meester van de Melancholie'
vrijdag 19 mei, 2023
Eeuwenoude traditie van drums en dans
dinsdag 16 mei, 2023
Ahl Nana- L’Orchestre National Mauritanien (Radio Martiko, 2023)
vrijdag 12 mei, 2023
Drijvende kracht achter On The Roof onverwacht overleden
maandag 1 mei, 2023
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
maandag 1 mei, 2023
Sterke en gevarieerde optredens van latinzangeres en gitariste
maandag 10 april, 2023
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
zaterdag 1 april, 2023