Wereldmuziekabonnement bij Oxfam Novib Elk jaar drie cd's en een agenda in de bus woensdag 1 september, 2010

Met een Wereldmuziekabonnement steun je de activiteiten van Oxfam Novib en krijg je drie wereldmuziek-cd's per jaar in de bus. Bovendien ontvang je de Wereldagenda 2011 en als welkomstgeschenk de cd Discover Putumayo World Music.


Oxfam Novib is een ideële organisatie die ervan uitgaat dat mensen in ontwikkelingslanden een zelfstandig bestaan moeten kunnen opbouwen door ‘het zelf te doen’. Om dit voor elkaar te krijgen, werkt Oxfam Novib samen met partnerorganisaties ter plaatse, donateurs, vrijwilligers, bedrijven, overheden, Oxfam-organisaties wereldwijd en andere ‘ambassadeurs van het zelf doen’.

Redelijk en rechtvaardig inkomen
Daarom steunt Oxfam Novib lokale ontwikkelingsprojecten; maar zorgen ze er ook voor dat mensen zelf in hun eigen inkomen kunnen voorzien. Dat inkomen willen ze wel redelijk en rechtvaardig laten zijn. Daarom lobbyen ze bij politiek en bedrijfsleven, en wijzen ze die op hun verantwoordelijkheden. Indien nodig voeren ze campagne, ook om het publiek bij hun werk te betrekken. Ten slotte helpen ze mensen ter plekke om samen te werken, zodat ze voor zichzelf kunnen opkomen.

Ondersteun Oxfam Novib
Om het werk van Oxfam Novib te ondersteunen kun je diverse abonnementen afsluiten via hun webwinkel: een Wereldabonnement, een Best-of-abonnement, een Roman-abonnement, Landenreeksabonnement, en Kalenderabonnement. Of je kunt een Wereldmuziekabonnement nemen.

Wereldmuziekabonnement
Voor € 14,85 per kwartaal krijg je drie keer per jaar een wereldmuziek-cd in de bus en ontvang je de Oxfam Novib Wereldagenda 2011. Als welkomstgeschenk krijg je bovendien de cd Discover Putumayo World Music in huis.

Met een abonnement van Oxfam Novib vallen de cd’s vanzelf in je brievenbus. En tegelijkertijd steun je het werk van Oxfam Novib.

Klik hier om je in te schrijven voor het Wereldmuziekabonnement.

Meer weten over Oxfam Novib? Klik hier.
 


meer nieuws
Interviews en miniconcerten met de festivalartiesten
donderdag 2 mei, 2024
Het indrukwekkende album Naamu nu live uitgevoerd
vrijdag 19 april, 2024
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
maandag 1 april, 2024
18-19 mei Park Brakkenstein Nijmegen - 20 mei, 2e Pinksterdag De Lindenberg Nijmegen
vrijdag 29 maart, 2024
Betoverende samenzang in de Amstelkerk
maandag 11 maart, 2024
Soloconcert van Nani Vazana in de Roode Bioscoop
zondag 10 maart, 2024
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
vrijdag 1 maart, 2024
Uitverkochte Cloud Nine zaal op stelten gezet
maandag 19 februari, 2024
In Amsterdam, Utrecht en Den Haag tussen 8 maart en 22 juni 2024
woensdag 14 februari, 2024
Daverend optreden bij De X
maandag 12 februari, 2024