Nieuw initiatief: Please Don't Stop The Music! Muziek en merchandise van Nederlandse acts in handig overzicht woensdag 1 april, 2020

Please Don't Stop The Music is een website waar je Nederlandse artiesten kunt steunen door het kopen en luisteren van Muziek & Merchandise via hun webshops. Het initiatief is natuurlijk in het leven geroepen vanwege de Corona-crisis, maar de bedoeling is dat het tevens uitgroeit tot een platform waar je het hele Nederlandse muzieklandschap kunt ontdekken. Acts kunnen zich aanmelden!


Please Don't Stop The Music
 is een initiatief van 3S Music Management (met onder meer My Baby, Jungle By Night en Michelle David & The Gospel Sessions in hun roster), maar het is de bedoeling dat alle bands en acts in Nederland hier de vruchten van gaan plukken. "Van groot tot klein, elk genre en van de Waddeneilanden tot Limburg", aldus het bijgaande persbericht.

Genrekeus
De website is een overzichtelijk verzamelplaats waar muziekiefhebbers snel en makkelijk de muziek en webshop van hun favoriete acts kunnen bereiken. Daarnaast is het ook een goede plek om nieuwe muziek te ontdekken. Je kunt namelijk ook zoeken op genre en provincie. Wil je nieuwe muziek in jouw favoriete genre of bands bij jou uit de buurt leren kennen (en die wellicht steunen), dan is Please Don't Stop The Music een mooi startpunt van je speurtocht. 

Een paar van de bands en artiesten die nu al op het platform staan in het world genre zie je hieronder. 

Meer artiesten op dit platform: Amsterdam Klezmer Band, Kasba, Komodo, Cairo Liberation Front, Eric van der Westen, Mabassa, Los Paja Brava en vele anderen.  

Acts aanmelden op dit platform? Aanmelden kan hier!

 

 

 

 


meer nieuws
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
zaterdag 1 augustus, 2020
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
woensdag 1 juli, 2020
Dankzij aanpassingen eindelijk weer live muziek
maandag 29 juni, 2020
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
dinsdag 2 juni, 2020
Van Fela Kuti tot The Good, The Bad & The Queen
vrijdag 1 mei, 2020
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
vrijdag 1 mei, 2020
Stan Rijven herdenkt Bas Springer in twee uur durende uitzending
zaterdag 25 april, 2020
vrijdag 24 april, 2020
Het muzikale liefdewerk van Michael Baird
donderdag 16 april, 2020
Haar gevangenschap gaat over veel meer dan voogdijschap
zaterdag 4 april, 2020