Saskia Bender interviewt Mercan Dede in de Mixed Media Lounge (foto Hans Speekenbrink)
Les Triaboliques met Puerto Plata (foto Hans Speekenbrink)
La Excelencia (foto Hans Speekenbrink)
Boi Akih (foto Hans Speekenbrink)
Dieter van den Bergh interviewt David Krakauer, SoCalled en Jerome Harris
Music Meeting Mixed Media Lounge: de opnames On demand op Radio 6: de interviews, akoestische optredens en concerten maandag 2 augustus, 2010

In de Mixed Media Lounge tijdens drie dagen Music Meeting in Nijmegen, eind mei, was het één grote muzikale ontmoeting. Radio 6 registreerde de akoestische optredens en interviews die MixedWorldMusic daar deed.

Luister via onderstaande links naar de Music Meeting-concerten, en naar de akoestische optredens en interviews in de Mixed Media Lounge in de Mezzo Tent van Music Meeting. Je wordt dan direct naar de betreffende pagina op radio6.nl waar je in de rechterkolom door kan klikken naar de opnames. 
 
De centrale pagina waarin alle on demand beschikbare interviews en optredens verzameld staat vind je door hier te klikken.

De specifieke artiesten vind je met een directe link hieronder (MML staat voor Mixed Media Lounge)

 In De Mezzo tent werden onder de noemer Mixed Media Lounge drie dagen lang live-interviews  met de festivalartiesten gedaan, gevolgd of voorafgegaan door korte akoestische optredens. De Mixed Media Lounge tijdens Music Meeting is een project van MixedWorldMusic.com en is opgenomen door de NPS voor Radio6. De interviews en optredens zijn on demand terug te luisteren via Radio6.nl en MixedWorldMusic.com.

Door de intieme setting van de Mixed Media Lounge, in de prachtige bosomgeving van Park Brakkestein, en op een steenworp afstand van de grote podia, kreeg het publiek de kans de artiesten van dichtbij mee te maken. Met de interviews, die steeds zo’n tien minuten duurden kwamen de achtergronden van de artiesten naar voren in gesprekken waar zowel de muziek als de persoon besproken werd. De akoestische optredens lieten de artiesten van een andere kant zien dan op het grote podium. In diverse programmaonderdelen werd geëxperimenteerd en geïmproviseerd en er werden verrassende combinaties tot stand gebracht tussen de verschillende festivalartiesten.

Vrijwel alle festivalartiesten vonden hun weg naar de Mixed Media Lounge en werkten enthousiast mee aan het concept. Ook het publiek wist de weg naar de Mezzo tent goed te vinden. Ook de meer onbekende artiesten konden rekenen op een aandachtig en betrokken publiek.

Klik hier voor meer achtergronden bij Music Meeting


meer nieuws
Interviews en miniconcerten met de festivalartiesten
donderdag 2 mei, 2024
Het indrukwekkende album Naamu nu live uitgevoerd
vrijdag 19 april, 2024
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
maandag 1 april, 2024
18-19 mei Park Brakkenstein Nijmegen - 20 mei, 2e Pinksterdag De Lindenberg Nijmegen
vrijdag 29 maart, 2024
Betoverende samenzang in de Amstelkerk
maandag 11 maart, 2024
Soloconcert van Nani Vazana in de Roode Bioscoop
zondag 10 maart, 2024
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
vrijdag 1 maart, 2024
Uitverkochte Cloud Nine zaal op stelten gezet
maandag 19 februari, 2024
In Amsterdam, Utrecht en Den Haag tussen 8 maart en 22 juni 2024
woensdag 14 februari, 2024
Daverend optreden bij De X
maandag 12 februari, 2024