Crowdfund Arifa & Voices from the East vóór 20 mei Vrijdag 15 mei Secret Poetry in Bimhuis - Crowdfunding Arifa & Voices from the East vóór 20 mei donderdag 14 mei, 2015

Vrijdag 15 mei speelt Arifa in het Bimhuis in Amsterdam haar Secret Poetry-concert, met na afloop DJ Bombasa. Dat concert vindt plaats vier dagen voordat de Arifa-crowdfunding campagne afloopt, en er voldoende geld bij Voordekunst gegenereerd moet zijn om het nieuwe albumproject Arifa & Voices from the East mogelijk te maken. Doe nu mee. Vanaf 10 euro kan je al meedoen, maar 1000 euro inleggen kan ook, waarbij je dan wel een huisconcert inclusief diner terugkrijgt!

Je kan kiezen: óf het aanstaande album van Arifa & Voices from the East aanschaffen als het uit is, óf nú alvast het geld uitgeven en eraan meehelpen dat dat album er daadwerkelijk komt. En als het eenmaal uit is, krijg je het in de bus! Mocht het benodigde bedag van de crowdfunding over een paar dagen niet gehaald worden, krijg je het geld gewoon terug. Maar komt er ook geen album. Dus: doe mee, en koop dat album alvast!

Crowdfunfing Arifa & Voices from the East - van € 10 tot € 1000!
Uiterlijk 19 mei
Via bovenstaande link kan je je crowdfundbijdrage doen, maar ook nog veel meer informatie over dit project krijgen en alle vormen van inleg bekijken. Verderop in dit artikel ook meer informatie!

Bimhuisconcert Secret Poetry
Op vrijdag 15 mei geeft Arifa een concert in het Bimhuis onder de titel Secret Poetry, naar de titel van de komende cd en een recente compositie van de groep, en die je hier fraai gefilmd kan beluisteren. 


Sinds de oprichting in 2010 oogst Arifa internationale lof voor een unieke, op Oriëntaalse leest geschoeide muziekstijl, die gekleurd wordt met elementen uit Balkan-muziek en jazz. De groep is gevestigd in Amsterdam, maar de leden hebben Turkse, Griekse, Roemeense, Duitse en Nederlandse roots. Met succes werpen ze nieuw licht op eeuwenoude muziek uit het Midden-oosten en de Balkan. Arifa’s podiumdebuut in het Bimhuis ontving vijf sterren in de Volkskrant en cd-recensies waren al even lovend. 

Concert
vrijdag 15 mei 2015, 20.30 uur, Bimhuis, Amsterdam - voor tickets klik hier
https://www.facebook.com/events/1572381696378437/


Crowdfunding via Voordekunst.nl 

Arifa bracht sinds haar oprichting twee cd’s uit. Anatloian Alchemy uit 2012 werd door MixedWorldMusic.com gekozen tot cd van het jaar. Arifa heeft op 5 continenten gespeeld, in 21 landen. In 2014 startte de groep het project ‘Arifa & Voices from the East’, waarin Arifa samenspeelt met drie vrouwen, die naast instrumentalist ook zangeres zijn: Meng Xiaoxu uit China (erhu), Niusha Barimani uit Iran (kamanche) en Vanya Valkova uit Bulgarije (gadulka).

Alle drie bespelen ze een strijkinstrument dat evenals hun zang, tot een oude traditie behoort. Deze unieke stemmen en snaren vullen Arifa’s sound naadloos aan, waardoor er rijke, eigentijdse composities zijn ontstaan, geworteld in eeuwenoude cultuur. 

Voor het uitbrengen van de cd Arifa & Voices from the East wil Arifa graag publieksparticipatie via crowdfunding platform Voordekunst. De live-opnames voor een album zijn gemaakt, maar de mix en de mastering, het produceren van artwork, pesing, distributie en promotie van de cd kost nog 10.000 euro, wat er niet zomaar is.

Als je investeert krijg je vanzelf iets terug. Natuurlijk de cd zelf, maar, afhankelijk van de hoogte van je investering, kan je ook muzieklessen van de bandleden en zelfs huisconcerten als tegenprestatie krijgen. Bekijk hier alle mogelijkheden: 

Crowdfunfing Arifa & Voices from the East - van € 10 tot € 1000!
Uiterlijk 19 mei
Via bovenstaande link kan je je crowdfundbijdrage doen, maar ook nog veel meer informatie over dit project krijgen en alle vormen van inleg bekijken. Verderop in dit artikel ook meer informatie!


Meer info over Arifa 

www.arifamusic.com
www.youtube.com/sjahin
www.facebook.com/Arifamusic

 

 

 


meer nieuws
Het indrukwekkende album Naamu nu live uitgevoerd
vrijdag 19 april, 2024
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
maandag 1 april, 2024
18-19 mei Park Brakkenstein Nijmegen - 20 mei, 2e Pinksterdag De Lindenberg Nijmegen
vrijdag 29 maart, 2024
Betoverende samenzang in de Amstelkerk
maandag 11 maart, 2024
Soloconcert van Nani Vazana in de Roode Bioscoop
zondag 10 maart, 2024
Plus de Transglobal World Music Chart Top-40
vrijdag 1 maart, 2024
Uitverkochte Cloud Nine zaal op stelten gezet
maandag 19 februari, 2024
In Amsterdam, Utrecht en Den Haag tussen 8 maart en 22 juni 2024
woensdag 14 februari, 2024
Daverend optreden bij De X
maandag 12 februari, 2024
Tref begeleidt balfolk in De Omval
dinsdag 6 februari, 2024